Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Braised pork belly
55min
Rice Wine Chicken
30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min