Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.
Mock Fin Soup
35 Min
Shallot Oil
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Fish Pork Belly
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Mushroom Beef Balls
50min