Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
of mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Mock Fin Soup
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tomato-egg soup
20 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Shallot Oil
25 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min