Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
of mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Soy Sauce Chicken
45 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Bee Hive Cake
2h 50min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
All-in-one chicken Congee
35 min