Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed
- 6 fresh ginger slices
- 6 sprigs spring onions, white part only
- 4 garlic cloves
- 30 g honey
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark sesame oil (roasted)
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken
25 min
Oil-free honey chicken wings
50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Mushroom Beef Balls
50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised pork belly
55min