Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed
- 6 fresh ginger slices
- 6 sprigs spring onions, white part only
- 4 garlic cloves
- 30 g honey
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark sesame oil (roasted)
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min