
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and marinade
- 300 g boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tbsp cornflour (starch)
Egg mixture
- 3 eggs
- ½ tsp salt
Tomato soup and bak choy
- 2 garlic cloves unpeeled
- 30 g olive oil
- 5 g fresh ginger thinly sliced
- 2 tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)
- 2 stalks spring onions white parts only
- 700 g hot water
-
1
chicken stock cube
of 1 heaped tablespoon chicken stock powder - 200 g bak choy (see tip)
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 3 tbsp water
- 5 g sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 pinch sugar
- 1 dash white pepper powder
- shallot oil to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 277 kcal / 1160 kJ
- Eiwitten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 943 mg