Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and marinade
- 300 g boneless chicken thighs, cut in strips (2 cm)
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tbsp cornflour (starch)
Egg mixture
- 3 eggs
- ½ tsp salt
Tomato soup and bak choy
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 30 g olive oil
- 5 g fresh ginger, thinly sliced
- 2 tomatoes, medium size, cut in pieces (3 cm)
- 2 stalks spring onions, white parts only
- 700 g hot water
-
1
chicken stock cube
of 1 heaped tablespoon chicken stock powder - 200 g bak choy (see tip)
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 3 tbsp water
- 5 g sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 pinch sugar
- 1 dash white pepper powder
- shallot oil, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25min
Sautéed Prawns
15min
Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Ginger Fried Rice
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min