Steamed Chicken With Herbal Liqueur

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u.
2 portions

Ingrediënten

  • kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • hot water
    120 g
  • dang gui (Chinese angelica root) slices
    4
  • water
    1600 g
  • herbal liqueur
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 177 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 1681 kJ / 402 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...