Steamed Chicken With Herbal Liqueur
TM6 TM5

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
  • 120 g hot water
  • 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
  • 1600 g water
  • 100 g herbal liqueur

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1681 kJ / 402 kcal
Eiwitten
41 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
5 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0 g
Natrium
177 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten