Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25min
Chicken Congee
1h 30min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Soy Sauce Chicken
45 min
Pumpkin Soup
25min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Brown Rice Congee
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min