Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Geen beoordelingen
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
Geen beoordelingen
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Cooking White Rice
25 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min