Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Mantao
1 Std.