Apparaten en accessoires
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u.
2 portions
Ingrediënten
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
177 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
1681 kJ /
402 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1u. 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Buddha's Delight
55min
Yu Sang
1u.
Soy Sauce Chicken
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Salted Chicken
5u. 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1u. 30min
Rice Wine Chicken
30min
Braised Chicken with Mushroom
1u. 30min