Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Pork Adobo
40 min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 Min
Acadian Chicken Fricot
1 Std. 30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Lemon Chicken
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Chai Buey
1h 45min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min