Apparaten en accessoires
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u.
2 portions
Ingrediënten
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
177 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
1681 kJ /
402 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Shallot Oil
25 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min