Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger
- 20 g garlic cloves
- 15 g cooking oil
- 300 g roasted pork (siew yoke), cut in cubes (3 cm)
- 5 dried chillies, deseeded, soaked to soften (optioneel)
- 350 g sea cucumber, presoaked, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 400 g water
- 20 g sugar
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 322 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3h
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min