Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots
- 5 garlic cloves
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 40 g cooking oil
- 500 g Chinese mustard green, trimmed
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
-
10
g chicken stock powder
of 10 g mushroom seasoning powder - 500 g water
- 1 pinch white pepper powder
- 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 642 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Whole Fish
20 dk
Shallot Oil
25min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sesame Crème
10 dk
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Tomato-egg soup
20 dk
Mapo tofu
15 Min
Summer seafood soup
45 Min