Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots
- 5 garlic cloves
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 40 g cooking oil
- 500 g Chinese mustard green, trimmed
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
-
10
g chicken stock powder
of 10 g mushroom seasoning powder - 500 g water
- 1 pinch white pepper powder
- 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 642 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Shiitake mushroom sauce
45 min
Sesame Crème
10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min