Apparaten en accessoires
Mustard Green Rice
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
cooking oil40 g
-
Chinese mustard green trimmed500 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
10 g mushroom seasoning powderchicken stock powder10 g
-
water500 g
-
white pepper powder1 pinch
-
roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)200 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
642 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
2063 kJ /
493 kcal
Vetten
13 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One-Pot Rice Meals
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mapo tofu
15 Min
Sesame Crème
10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min