Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots
- 5 garlic cloves
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 40 g cooking oil
- 500 g Chinese mustard green, trimmed
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
-
10
g chicken stock powder
of 10 g mushroom seasoning powder - 500 g water
- 1 pinch white pepper powder
- 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
- 500 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 642 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Mapo tofu
15 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Pork Trotter Jelly
8h
Yam Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min