Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3474 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 16 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato-egg soup
20 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Rice Wine Chicken
30 min
Yam Rice
45 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sesame Crème
10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min