Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp, rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms, soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots, cut in small chunks
- 300 g long beans, cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3474 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 16 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Buddha's Delight
55 min
Yam Rice
45 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Tomato-egg soup
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min