Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 120 g shallots
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 40 g cooking oil
- 200 g pork belly, skinless, cut in thin slices
- 20 g dried shrimp, soaked to soften, drained
- 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai), oil drained
- 20 g chicken stock powder
- 600 g water
- 50 g carrots, cut in cubes
- 350 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Mapo tofu
15 Min
Lemon Chicken
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Mustard Green Rice
35min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min