Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Sauce Chicken
45min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35 min
Braised Rice Wine Fish
20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Lemon Garlic White Rice
35min
Cooking White Rice
25min
Hand Ripped Cabbage
20min