Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Ginger Pork
25 min