Apparaten en accessoires
Steamed Pepper Chicken
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
426 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1667 kJ /
398 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sambal Kangkung
10min
Sautéed Prawns
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Lala Clam Soup Meehoon
1u. 15min
Lemon Chicken
25min