Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Cantonese Steamed Fish
40min