Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Soy Sauce Chicken
45min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Ginger sesame oil chicken
25min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Ginger Pork
25min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min