Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min