Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1j 50 menit
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Steamed Pepper Chicken
1u. 45min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Cantonese Steamed Fish
40min