Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Braised Chicken with Mushroom
1u. 30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Braised Rice Wine Fish
20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1u. 30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min