Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices (2-3 mm)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 450 g water
- 200 g cabbage, cut in chunks (4 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3268 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min