Pork Ball Soup With Cabbage

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

Pork balls
  • pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen
    200 g
  • cornflour (starch)
    2 tsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • fish sauce
    1 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • dried sole fish powder
    1 tsp
Soup base
  • water
    1400 g
  • Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)
    400 g
  • Tianjin preserved vegetables (tung choy)
    30 g
  • chicken stock powder
    ½ tbsp
  • fresh ginger sliced
    5 g
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • spring onion chopped, to garnish
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1392.8 mg
Eiwitten 9.9 g
Calorieën 488.1 kJ / 116.7 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...