Apparaten en accessoires
Ayam Pongteh
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
5 portions
Ingrediënten
-
chicken cut in pieces800 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves10
-
shallots200 g
-
cooking oil40 g
-
potatoes (approx. 2 pieces), cut in 1 cm slices250 g
-
fermented bean paste (taucu)1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
white pepper powder½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
601.6 mg
Eiwitten
33.1 g
Calorieën
2139.5 kJ /
511.3 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1u.
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Stir Fried French Beans
15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1u. 30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Salt Bread
2u.
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Cereal Prawns
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min