Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated chicken
- 150 g boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp white pepper powder
- 1 tsp cornflour (starch)
Stir fry udon
- 2 garlic cloves
- 20 g shallots
- 30 g olive oil
- 200 g bak choy, washed, stem and leaves separated
- 150 g white shimeiji mushrooms, washed and separate
- 30 g dark soy sauce
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp sesame oil
- 50 g water
- ½ tsp white pepper powder
- 400 g udon noodles, soaked in hot water for 1 minute, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Tomato-egg drop soup
20min
Prawn Arrabbiata
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Miso carbonara udon
25min
Steamed Pepper Chicken
1h 45 min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
One Pot Noodles
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
One Pot Chicken Rice
50min