Apparaten en accessoires
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cheesecakes in Jars
2u. 30min
Cauliflower Mash
Geen beoordelingen
Seafood Rice
Geen beoordelingen
Spaghetti Carbonara
40min
Liquid Caramel
Geen beoordelingen
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Geen beoordelingen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min