Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1365.4 mg
Eiwitten 70.9 g
Calorieën 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Vetten 95.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 48.6 g
Koolhydraten 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...