Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Halloween Dipped Apples
Geen beoordelingen
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Potato Gratin (TM5)
1 Std. 10 Min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Egg White Coconut Omelette
45min
Dalgona coffee with Irish cream
15 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Chicken and pear pie
Geen beoordelingen
Berry liqueur
30min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min