Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Steamed prawns or scallops
20min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 Min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min