Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Sous-vide Ossobuco
TM6

Sous-vide Ossobuco

3.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp plain flour
  • 4 Tbsp olive oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
  • 1 pinch sweet paprika
  • 75 g tomato purée
  • 200 g red wine
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder
  • fresh parsley leaves, chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2339 kJ / 559 kcal
Eiwitten
59 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
24 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1.7 g
Natrium
372 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten