Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Floating islands
40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min