Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1927 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Geen beoordelingen
Maple Pecan Tart
1 godz. 15 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 godz.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.