Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mince Filling
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 15 g olive oil
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 125 g button mushrooms, quartered
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 125 g water
- 15 g tomato purée
- 10 g Worcestershire sauce
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Colcannon Mash
- 100 g kale, stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 550 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 170 g whole milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 spring onion, thinly sliced diagonally, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1978.6 kJ / 472.9 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1007.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Shepherd's Pie
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Cauliflower Cheese
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Carrot and Swede Mash
20min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min