
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mince Filling
- 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 100 g onions quartered
- 100 g carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
- 15 g olive oil
- 500 g beef mince broken in pieces
- 125 g button mushrooms quartered
-
½
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 125 g water
- 15 g tomato purée
- 10 g Worcestershire sauce
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
Colcannon Mash
- 100 g kale stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 550 g floury potatoes peeled, cut in pieces (5 mm)
- 170 g whole milk
- 30 g unsalted butter diced
- 1 spring onion thinly sliced diagonally, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 472.9 kcal / 1978.6 kJ
- Eiwitten
- 23.7 g
- Vetten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Natrium
- 1007.2 mg