Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 100 g fennel, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 400 g pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
- 150 g dry white wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g cream cheese with herbs
- 200 g orzo (see tip)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 3339.2 kJ / 798.1 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1426.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Carbonara
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Potato and Celeriac Gratin
1óra 10p
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1óra 10p
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min