Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 90 g shallots, halved
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 200 g ripe tomatoes, diced (2 cm)
- 60 g dry white wine
- 500 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384.5 kJ / 569.9 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 602.2 mg
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 dk
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom Risotto
30 dk
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 dk
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk