Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 50 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 70 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 680 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 75 g feta cheese, diced (1 cm)
- 6 leaves fresh basil, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 23.5 g
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30min
Springtime Risotto
55 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Spring Vegetable Penne
45min