Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 50 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 70 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 680 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 75 g feta cheese, diced (1 cm)
- 6 leaves fresh basil, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 23.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Mint Risotto
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Fennel Risotto
35min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min