Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 531 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min