Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 531 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Watercress Soup
25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min