Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 531 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Watercress Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Celeriac and Apple Soup
55min