Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved
- 2 garlic cloves
- 5 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g butter, diced
- 1 - 2 tsp curry powder, to taste
- 4 carrots, cut in pieces (3 cm)
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
-
1
Tbsp meat stock paste (see tips)
of 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips) - 2 Tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and well drained (weight is pre-draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to garnish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp curry powder
- 250 g whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 mnt
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 mnt
Sweet Potato and Courgette Soup
25 mnt
Curried Parsnip Soup
30 mnt
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 mnt
Curried Sweet Potato Soup
30 mnt
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 mnt
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Butternut Squash and Coconut Soup
30 mnt
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 mnt