Curried Butternut Cream Soup
TM5 TM31 TM6

Curried Butternut Cream Soup

4.2 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
  • 1 Tbsp curry powder
  • 50 g olive oil
  • 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
  • 500 - 600 g water
    of 500 - 600 g vegetable stock
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g single cream
  • croutons, for garnishing
    of fresh chives, finely chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1152.7 kJ / 275.8 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
21.4 g
Vetten
18.9 g
Vezels
6.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten