Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 50 g olive oil
- 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
-
500 - 600
g water
of 500 - 600 g vegetable stock - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g single cream
-
croutons, for garnishing
of fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152.7 kJ / 275.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min