Curried Butternut Cream Soup

Curried Butternut Cream Soup

4.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • carrots cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • leeks cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • curry powder
    1 Tbsp
  • olive oil
    50 g
  • butternut squash peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
    600 g
  • water
    500 - 600 g
    500 - 600 g liquid vegetable stock
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • single cream
    100 g
  • croutons for garnishing
    fresh chives, finely chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 1152.7 kJ / 275.8 kcal
Vetten 18.9 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...