Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Versatile Chunky Soup
50min
Garlic and White Bean Stew
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Red Lentil Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min