Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
TM6 TM5

Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

4.5 (130 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 50 g bacon lardons, smoked, diced
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
    of 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 60 g carrots, cut in pieces
  • 60 g celery, cut in pieces
  • 230 g tinned borlotti beans, rinsed and drained
    of dried borlotti beans, cooked weight (see tip)
  • 150 g tinned chopped tomatoes
    of ripe tomatoes, peeled and diced
  • 1000 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g dried ditalini pasta
  • 2 tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • grated Parmesan cheese, for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1309 kJ / 314 kcal
Eiwitten
10.7 g
Koolhydraten
26.2 g
Vetten
17 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten