Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons, smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary, leaves only
of 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only - 60 g carrots, cut in pieces
- 60 g celery, cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans, rinsed and drained
of dried borlotti beans, cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- grated Parmesan cheese, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1309 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min