Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Tomato and Haddock Rice
50min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min