Apparaten en accessoires
Chicken and Barley Stew
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
chicken breasts500 g
-
boiling water2000 g
-
olive oil15 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
garlic clove sliced1
-
red chilli (optioneel) halved, deseeded1
-
bay leaf1
-
fresh rosemary2 sprigs
-
pearl barley soaked overnight, then rinsed and drained100 g
-
carrots sliced (5 mm)140 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fresh baby spinach100 g
-
frozen peas75 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
628 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
1301 kJ /
309 kcal
Vetten
7 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Scotch Broth
1 Std.
Tuscan Bean Soup
50 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min