Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1 Std.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Shepherd's Pie
1h 40min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Grisons Barley Soup
55 min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Creamy mustard chicken stew
40min