Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1h
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1h 15min
Grisons Barley Soup
55min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 godz. 55 min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Tuscan Bean Soup
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min