Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
of 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 435 mg
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1h 40min
Grisons Barley Soup
55min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Chicken and Barley Stew
50min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Chicken Noodle Soup
25 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Layered Chicken Dinner
1h 45 min
Creamy mustard chicken stew
40min