Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
of 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 435 mg
Alternatieve recepten
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Mulligatawny Soup
35min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Chicken Noodle Soup
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min