Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g frozen mixed vegetables
of frozen green peas - 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
of ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 628.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Spring Vegetable Soup
35min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Bolognese Sauce
1h 15min
Versatile Smooth Soup
45min
Vegetable Soup
35min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min