Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Cauliflower
- 550 g cauliflower, cut in florets
- 3 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp ground turmeric
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
Chilli & Garlic Oil
- 2 fresh red chillies, halved
- 4 garlic cloves
- 1 tsp fine sea salt
- 125 g olive oil
Soup
- 180 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g water
- 3 Tbsp pumpkin seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min