Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley
- 25 g unsalted butter, diced
- 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 900 g vegetable stock
- 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
- 150 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Broccoli and stilton soup
30min
Tofu stew
30min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Vegetable and Almond Soup
45min
Watercress and Oat Soup
35min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Watercress Soup
25min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min