Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley
- 25 g unsalted butter, diced
- 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 900 g vegetable stock
- 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
- 150 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min