Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley
- 25 g unsalted butter, diced
- 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 900 g vegetable stock
- 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
- 150 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30 min.
Ratatouille
40min
Watercress and Oat Soup
35 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min