Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 4 plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with citrus butter
50min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min