Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 4 plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Cod with citrus butter
50 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min