Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach

Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach

4.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    600 g
  • new potatoes cut in pieces (4 cm)
    500 - 600 g
  • smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
    4 fillets
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    350 - 400 g
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 42 g
Calorieën 1159 kJ / 277 kcal
Vetten 2.5 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...