Compatibele versies
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Cod with citrus butter
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Mashed Potatoes
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Fish and Herb Parcel
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h