Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 739.9 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Seafood Risotto
40min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min