Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 739.9 mg
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Spaghetti Vongole
40 Min
Bolognese Sauce
1h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Crêpes Suzette
35min
Crêpes
1h 15min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min