Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 739.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Seafood Risotto
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Papaya Sorbet
15min
Alpine Macaroni
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min