Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2459.8 mg
Alternatieve recepten
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min