Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2459.8 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Mushroom Stroganoff
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato Curry
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min