
Compatibele versies
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion quartered
- 60 g celery stalks cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449.3 kcal / 1878.3 kJ
- Eiwitten
- 11.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Natrium
- 2459.8 mg