Apparaten en accessoires
Lentil Moussaka
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1917 kJ /
458 kcal
Vetten
25 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chickpea Gratin
1u.
Lentil Moussaka
3u. 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1u. 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil moussaka
2u. 20min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1u.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1u.