Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Veggie Wellington
2h
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 phút
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min