Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Gratin
1 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min