Apparaten en accessoires
Lentil Moussaka
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1917 kJ /
458 kcal
Vetten
25 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.