Compatibele versies
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2802 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Aubergine Bhurta
30 min
Soparnik
1h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Sweet Potato Curry
30 min