Compatibele versies
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2802 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Seitan Chilli
25 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h