Compatibele versies
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2802 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min