Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Fennel Risotto
35 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Celeriac and Apple Soup
55 min