Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Ratatouille
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Coconut Creamed Kale
20 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min