Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1u. 15min
Danish Split Pea Soup
1u.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1u.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1u. 15min
Garlic and White Bean Stew
50min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1u.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach and Parmesan Soup
45min