Pearl Barley and White Bean Stew
TM6 TM5

Pearl Barley and White Bean Stew

3.4 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

Spice Paste

  • 20 g fresh parsley leaves
  • 20 g almonds
  • 20 g breadcrumbs
  • 60 g olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Stew

  • 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
  • 300 g red onions, halved
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
  • 1000 g water
  • 120 g pearl barley
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ bunch fresh thyme, leaves only
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1334 kJ / 319 kcal
Eiwitten
14.2 g
Koolhydraten
11.3 g
Vetten
14.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten