Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 dk
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Lentil Moussaka
2u. 20min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1sa 15 dk
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min