Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Leftover Curry
1h 10min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min