Vegan Chickpea and Mushroom Stew

Vegan Chickpea and Mushroom Stew

4.5 117 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
    400 g
  • yellow onions cut in pieces (3-4 cm)
    250 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • fresh king oyster mushrooms cut in strips (2 cm)
    500 g
  • paprika
    1 tsp
  • passata
    100 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
    1
  • ground cayenne pepper (optioneel)
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • salt
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • mint, fresh leaves only, chopped
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1175 kJ / 281 kcal
Vetten 14 g
Vezels 14.4 g
Koolhydraten 27.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...