Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 14.4 g
Alternatieve recepten
Mushroom Wellington
2h 20min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min