Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 14.4 g
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min