Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
TM6 TM5

Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream

4.5 (214 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g aubergines (approx. 2), diced (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 ¼ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 50 g cashew nuts
  • 175 g almond milk (see tip)
  • 1 tsp lemon juice
  • 125 g onions, quartered
  • 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ Tbsp harissa paste
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
  • 150 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g fresh baby spinach

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1540 kJ / 370 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
21 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
916 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten