Aubergine, Spinach & Lentil Curry

Aubergine, Spinach & Lentil Curry

3.9 309 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • fresh coriander for serving
    10 g
  • onions quartered
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fresh green chilli halved
    1
  • olive oil
    15 g
  • aubergines cubed (1 cm)
    350 g
  • red split lentils rinsed
    150 g
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • garam masala
    2 tsp
  • tomato purée
    15 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • liquid vegetable stock
    300 g
    300 g chicken stock
  • ripe tomatoes quartered
    450 g
  • coconut milk
    400 g
  • fresh spinach leaves
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 731 kJ / 175 kcal
Vetten 4.4 g
Koolhydraten 24.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...