Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 15 g fresh coriander
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing
- 150 g plum tomatoes, cut in pieces
- 30 g red wine vinegar
- 40 g dark brown sugar
- 4 fresh salmon fillets, (approx. 110 g each)
- 200 g tenderstem broccoli
- 1200 g water
- 300 g basmati rice
- 2 spring onions, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 13.1 g
Alternatieve recepten
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Veracruz Fish
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min