Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Bolognese Sauce
1h 15min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Veracruz Fish
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min