Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min