Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
German Brunch
Geen beoordelingen
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min