Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min