Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min