Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min