Baked Spinach and Feta Mushrooms

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) rind removed and cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • stale white bread torn in pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)
    1
  • onions quartered
    120 g
  • smoked lean bacon cut in pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • feta cheese cut in pieces (1 cm)
    180 g
  • toasted pine nuts
    2 Tbsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed
    6 - 8

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 953 kJ / 227 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...