Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1604 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Fennel Risotto
35 Min