Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Boston Baked Beans
20min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1óra 10p
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Balsamic Spelt Salad
20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Vegetable Stroganoff
30min