Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 400 g water
- 200 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min